om jag bara kunde fylla mitt hjärta med godhet
Publicerat den

Kommentera inte bilden för jag vet att den är ful men la upp den ändå (yolo) ok??
 
Oj, oj, oj Ida! Nu får du nog ta och lugna ner dig. Två inlägg på en dag. NYTT REKORD! Nej men typ. Jag är ganska stolt faktiskt. Har egentligen inget vettigt att skriva i detta inlägget men väljer att skriva detta inlägg ändå.
 
Idag har varit en tröttsam dag och hela veckan kommer bli ganska så jobbig även fast vi är lediga på torsdag medans resten av Sverige är lediga på fredagen också men våra lärare vill plåga oss. Men bara 24 skoldagar kvar för min del från och med imorgon. 40 dagar kvar till Håkan och 39 dagar kvar till Göteborg. Ojdå, hoppade bort lite från skolpratet. I alla fall så är det vårfestdag på onsdag och då ska jag tillbringa hela dagen på musiken för att öva och sedan ska vi spela upp vårat medley på scen, Nervous, typ. På onsdag har jag också nationella muntliga i matematik och det lär väl förmodligen inte gå så bra. Suger på matte men ska plugga direkt när jag kommer hem imorgon. OBS kommer hem vid 21 pga ska jobba. Håller tummarna på att jag inte ska somna under tiden när jag jobbar. Äsch nu räcker det med allänt babbel, ni kan kolla på någon annan blogg istället nu. Kram<3jag älskar
Publicerat den

 
jag älskar solen och dess värme.
jag älskar att bevisa för någon att man klarar något som hen trodde man aldrig skulle klara.
jag älskar när det finns tid över till att gå långa promenader och att läsa hela nätter. 
jag älskar feminismen. 
jag älskar när mina vänner smsar/ringer för att endast höra hur jag mår. 
jag älskar att se de i min omgivning att le och må bra. 
jag älskar harry potter väldigt mycket, böckerna och filmerna har format mig till den jag är. 
jag älskar att förra påståendet är sant och att det lätt väldigt löjligt men precis så ligger det till. 
jag älskar min hund. 
jag älskar gotland och allt vad det innebär. 
jag älskar att inte behöva oroa sig för saker och ting. 
jag älskar att må bra och om jag inte mår bra älskar jag de stunderna då jag kopplar bort det dåliga och skrattar. 
 Ser hela stan sjunka. Som titanic med alla ljusen tända
Publicerat den

48 dagar kvar till Håkan, 52 dagar kvar i nian, 87 dagar kvar tills jag fyller 16. Det var väl en del av de saker jag längtar till. Man längtar så mycket ibland så att man glömmer bort att leva. Jag har kommit på mig själv lite med det. Ja, det är härligt att ha något att längta till men det är härligt att leva också, ibland i alla fall. Just nu njuter jag inte så mycket av det. Vill sluta nian. Vill börja gymnasiet. Vill ägna dagarna åt något jag tycker om. Jag vill trivas. Om man inte trivs så längtar man tills då man trivs tror jag. Så är det med mig i alla fall. Och jag vill se Håkan, jag vill höra Håkan. Det är en verklighetsflykt på hans konserter. Jag är rädd för att han ska sluta. Konserten på Ullevi är den enda han har i år. Är det slut sen? Vem vet? Därför är det viktigt att man lever, det tar slut så fort annars. 
 
Om vi ska tänka på annat nu då. Vad har jag gjort på lovet? Jag har varit hemma och gått långa promenader. Jag har också myst med vänner på ett skoltak, firat påsk med släkten, hängt på fritidsgården, varit konfirmationsledare, gått på bio, varit på Ekerö och gosat med min hund. Ett ganska bra lov faktiskt. Jag har levt ordentligt kan man säga. Jag har mått ganska bra. Hela lovet har varit ett tillfälle att rensa tankar. Men imorgon måste jag plugga. Har mycket skolarbete att göra men det är skönt när det är gjort.